Jag är en aktiv, positiv globetrotter som hela mitt liv har hållit på med träning och hälsa i olika former. Under många år var jag en av Sveriges mest publicerade extremsporttjejer och levde under  10 års med att åka skidor världen över. Ett liv som innebar att tävla, medverka i actionsportfilmer, göra fotouppdrag och inspirera människor till att utvecklas på berget. Jag har en guldmedalj samt två brons från Nordiska Mästerskapen i extremskidåkning samt har placerat sig i topp på flera internationella tävlingar.

 

_DSC6340

 

Jag  är en av grundarna och producent i filmbolaget ”Generation Flinga” som 2009 släppte världens första skidfilm med enbart tjejer, ”Catch Us if you Can”samt en dokumentärfilm om hur det är att leva som skidåkare.

2011 tog skidkarriären tog slut efter en korsbandsskada. Livet tog en snabb vändning och det hektiska skidlivet byttes ut mot ett lika fartfullt mammaliv. 2012 kom Timothy och 2014 kom tvillinggrabbarna Adrian och Jackson.

Jag är i grunden utbildad hälsopedagog på GIH i Stockholm samt har en bakgrund inom gymnastik och simhopp. Parallellt med skidåkningen har jag jobbat med dans och gruppträning och presenterat på conventions runt om i Sverige. De senaste åren har jag satt mig vid skolbänken igen. Journalistik och tv-journalistik på Poppius journalistskola i Stockholm, projektledning på Berghs och en mentorskapsutbildning via CHPS har stått på schemat.

Nu jobbar jag med att frilansa åt olika outdoortidningar, föreläsa samt vara en bra mamma åt mina små pojkar.