Vintern 2105/2016 finns det flera härliga resor som du kan hänga med på.

 

Åre med Topphälsa

Per_Eriksson_Skistar_HR_100_70_ARE

19-21 februari åker jag med tidningen Topphälsa till Åre.

Vi åker till fantastiska Tott Hotell i Åre där du får fullspäckade dagar med utförsåkning och träning. Oavsett vilken nivå du ligger på din skidåkning är den här resan för dig! Under helgen får du bland annat PT-lektioner i backen, så att du ska få ut mesta möjliga av din skidåkning! Dessutom har vi med oss tv-profilen Hans Fahlén som tar med dig till sina favoritbackar och Sara Orrensjö som håller i passet Kreativ Skidåkning där vi kör roliga övningar tillsammans i pisten.

Utöver skidåkningen har vi massor av aktiviteter – vad sägs om att yoga med Therése Furudal från Yoga Stories, gå på stighudar uppför berget eller lyssna på kostföreläsning med dietisten Karin Magnusson?  Det här vill ni inte missa!

Nyhet! Alla som bokar in sig på resan blir sponsrade med ett par skidor från K2 under hela helgen. Du har dessutom chans att vinna ditt par genom att lämna en motivering till  ToppHälsa (vi berättar mer om tävlingen på plats i Åre!)

Datum: 19–21 februari 2016.
Var: Tott Hotell Åre.
Pris: 3 995 kr inkl moms. Enkelrumstillägg 2 000 kr.
I priset ingår: 2 frukostar, 2 middagsbufféer, 3 dagars skipass, 3 dagars spårkort för längdåkning, skid-PT (grupp) i backen, yogapass. Dessutom inträde till Tott Hotells pool, bastu och gym under hela vistelsen.

Boka via Skistars hemsida eller telefonnummer 0771 84 00 00.

 

Ski Yoga i Val d´Isere  med Langley Travel

ValdIsere_valley

För andra året i rad åker Isabel Holmqvist och jag tillsammans ner och kör skidåkning och yoga i fantastiska Valdi. Under veckan kommer det erbjudas 10 yogapass, morgon, afterski och kväll och på dagarna kommer du få handfasta tips på hur du blir en bättre skidåkare. Det spelar ingen roll vilken nivå du är på varken som yogi eller skidåkare, vi anpassar efter dig. Och alperna i april är den bästa tiden med skidåkning på dagen och t-shirt i byn på eftermiddagen. Så detta vill du absolut inte missa!

Datum: 2-9 april

Var: Hotel Grand Nord, Val d´Isere

Pris: Från 11 095 + 595 i tillägg för yogan.

I priset ingår: Flyg, frukost, middag, liftkort, 10 yogaklasser och 3 timmars gemensam skidåkning varje dag.

Boka på http://www.langley.eu/sv/temaresor/skiyoga/

 

Ski Yoga weekend Hotell SAX, Disentis

Photo Dan Kullberg to SAX Disentis

I den lilla mysiga schweiziska alporten Disentis kommer det erbjudas en långhelg för er som inte kan vara borta en hel vecka. Det är Isabel Holmqvist från yogagbg som håller i yogan och jag i skidåkningen. Vi bor mitt i backen på mysiga hotell SAX, ski in och ski out och kör 6 yogaklasser, morgon och eftermiddag, och gemensam skidåkning på förmiddagarna. Disentis är en mysig by utan hålligång så det finns gott om tid för reflektion och egen tid. Och skidåkningen är magisk!!!

Datum: 4-7 mars

Var: Hotell SAX, Disentis

Pris: 5995 Sek.

I priset ingår: boende i dubbelrum, halvpension, liftkort 3 dagar, 6 yogaklasser, 3 fm med gemensam skidåkning, föreläsning, bastu och transfer från Zurich.

Det finns bra och billiga biljetter med SAS till Zurich.

Kika in på hotell SAX http://lodgesax.com/sv/

Mer info kommer inom kort.